viernes, 29 de julio de 2011

AMB ENERGIA

Sabem que ja patieu i necessitaveu tenir noves notícies. Doncs aquí venen!

Com sabeu, aquesta ha estat la primera setmana d'extraescolars que hem fet. Resumidament el que es pot observar és que o no escolten o no ens entenen perquè no paren de venir a preguntar CADA dia les hores, i com s'apunten i el que hi ha. 
La qüestió és que ens hem hagut de treure la vergonya i cada dilluns, dimecres i divendres hem de dir pel micròfon el que fem per les tardes. (Tot i això segueixen a Bàbia i venen a preguntar després).

Dilluns vam fer jocs i de 30 nens que hi havia apuntats en van faltar uns 15. D'altra banda... van aparéixer 25 de sota les pedres i se'ns van sumar a les activitats.
Dimecres vam fer taller de "manilles" (pulseres de fils) i també va tenir molt d'èxit. Van venir gairebé tots alumnes que s'havien inscrit i... uns 10 més que van tornar a sortir de sota les pedres. En total uns 30, que al principi ens van fer anar una mica descontrolades però finalment va acabar molt bé! De fet, va triomfar tant que ara és un dels tallers que no entenen que no tornarem a repetir i segueixen preguntant si s'hi poden inscriure. Per quan? No se sabe porque no existe... En fi, que funcionen bastant bé.

I avui divendres veurem com anirà el torneig de futbol. Tenim apuntats 73 nens, ens caldrà molta organització i pensar ràpid com fer els equips. Ara per ara hem establert que la Laura i la Patri aniran amb la categoria de 5 a 10 anys, i la Lara amb la de 11 a 16 més l'ajuda d'un alumne que ens farà d'àrbitre. Ja explicarem com anirà però creiem que és el torneig que tindrà més participants. 
També hem demanat suport al professor d'educació física de l'escola però per temes d'horaris serà difícil coincidir. 
La setmana que ve toca dilluns jocs, dimecres taller de contes (si algú te idees de què fer també pot aportar-les perquè tenim nens de 5 a 13 anys) i divendres torneig de bàsquet. 

El tema de la biblioteca va avançant poc a poc perquè no tenim prou pinzells i la Lara va lenta fent les coses petites, ombres i reflexes dels dibuixos de les parets. Però es veu bastant maca, la feinada vindrà quan haguem de netejar tot el terra i endreçar els llibres com ho volem fer. Els genolls també estan una mica ressentits de passar-nos el dia ajupides. 
Però sort en tenim d'aquesta feineta perquè ens envien molt pocs nens a fer repàs. L'altre dia la Lara va fer un intensiu de mates amb un nen de 6è i es va emocionar de recordar algunes coses.

El cap de setmana passat vam poder anar a visitar el Cristo de la Concordia. Ara ja podem dir que hem fet pròpiament de turistes i hem pujat el Cristo per les escales. La baixada però, amb el telefèric perquè feia molta calor i estàvem cansades.





I per ara poca o massa cosa més a dir. A la propera us explicarem com ha anat el torneig i els nostres avenços.

Una abraçada i fins aviat!

3 comentarios:

  1. preciosidades, divinas , espectaculares, unicas,valientes,trabajadoras,desinteresadas,luchadoras,geniales,emprendedoras,innovadoras,tenaces,
    oranizadoras,criticas,honestas,impresionantes,
    sufridoras,cariñosas,juguetonas,pintoras,..............que mas os puedo decir....otro dia

    ResponderEliminar
  2. Bravo, bien dicho. Así son las mosqueteras.
    Un aplauso, chicas.

    ResponderEliminar
  3. Hola nenisssss!!!
    Reflexió!!
    Els únics errors que cometem a la vida, són les coses que no fem!
    No us preocupeu per haver fallat en alguna ocasió, preocupar-vos per no tornar a fallar!
    Molts petons i ànim que ho esteu fent genial
    Laura ens anem a Caldets, t'esperem allà el 28 muasssss

    ResponderEliminar