viernes, 1 de julio de 2011

PUCARITA CHICA !!!

Això ja és de debò!! Ja estem a Pucarita Chica !! Tots ens han rebut molt molt bé i ens cuiden molt, donant-nos sorojchi pel mal d'altura !!!! La Laura i la Lara ja han caigut, però res greu! Dormim en una llar d'infants, en una habitació amb tres llitets i mil mosquits.. Això si que és greu!! A fora hi ha un lavabo i una dutxa però millor no parlar d'aquest tema ;)

Hem conegut els nens de la guarderia i només arribar van venir tots a abraçar-nos i a donar-nos petons !! Són molt amorosos i simpàtics !!! La gent aquí no té gaires recursos i tot és molt pobre però són rics en valors i en humilitat ! Això ho trobarem a faltar quan marxem !

Avui anirem a conèixer a les nenes de l'Hogar i a ajudar en el que poguem ! Ja vorem com va, segur que perfecte !!!

Marxem que anem a esmorzar que ens criden les hermanites i si s'enfaden.... jejeje

1 comentario:

  1. De nuevo muchas felicidades, por vuestra causa, en cuanto a las personas deciros que cuanto nos hace falta a los de aqui , aprender de ellos,los valores son algo super importante en la vida, la austeridad de ellos los hace mas sensibles para apreciar todo.
    Estar atentas a ese comportamiento
    Me siento super orgullosa de vosotras ¡¡¡¡
    En cuanto a los moskis ni caso , procurar encender la luz poquito cuando esteis en la habitacion , eso me lo decia mi yaya
    un besito corazones y hoy es de color rosa

    ResponderEliminar