jueves, 7 de julio de 2011

PAS A PAS

Encara seguim al Hogar de Itocta. Ahir comentaven que potser allarguen les vacances d'hivern una setmana més. Això vol dir que ens haurem d'estar també la setmana que ve aquí al Hogar. Les vacances són una mica estranyes, es veu que s'acaben quan acaba el fred, així que no hi ha cap dia concret establert. Haurem d'estar atentes a les notícies o preguntar a qui ho sàpiga perquè quan acabin anirem a les escoles i a la guarderia.

La feina que fem aquí al Hogar és la d'acompanyar a les nenes amb les seves feines diàries com; rentar roba, fer deures, netejar i finalment estar per elles i prepar jocs per passar l'estona. 
Ahir les vam acompanyar a fer una excursió i ens ho vam passar molt bé. 

Hem descobert una botigueta on venen un pollastre boníssim i ens queda a propet de casa però no sabem si està sempre obert... És una bona opció per sopar de tan en tan alguna cosa una mica més consistent, ja que no sempre fem aquest àpat. 


El clima va pujant de temperatura, cada dia fa menys fresca. Estem molt a gust, tot i que als matins i al vespre no ens podem oblidar el polar. 

Una bona notícia és que ja tenim confirmada la nostra assistència al congrés que faran els dies 18, 19 i 20 a la Paz. És sobre psicomotricitat i estarem a l'espectativa del que expliquen i del nostre Raül. I el 21 i 22 anirem a visitar una mica la zona, el Titicaca ens espera!! Diuen que és preciós. 

Per últim, ahir van arribar la resta de voluntaris a Sta Cruz, esperem que els hi vagi molt bé! No sabem si els podrem anar a veure algun dia però els hi desitgem molta sort i que gaudeixin igual que nosaltres!

Molts petons!

1 comentario:

  1. Hola mosqueteras.

    Así, si no deja de hacer frio no se acaban las vacaciones nunca?.

    Me alegro de lo del pollo, pero no olvidéis que se trata de aprender y probar comidas del pais, aunque sean raras.

    Osculos.

    ResponderEliminar