viernes, 8 de julio de 2011

MÉS VACANCES

S'ha confirmat que les vacances d'hivern duraran una setmna més. Així que aquí ens quedem al hogar de Itocta, però n'estem molt contentes perquè ja ens hem fet molt amb les nenes, també amb les més grans. 

Avui hem fet pa i estava boníssim!! Però per dinar hem probat el "chuño" i no ens ha agradat massa. És com una mena de patata estranya. 


Els mosquits segueixen fent de les seves i cada matí ens despertem amb picades. Sembla que el Relec no fa massa efecte i el mata mosques tampoc. 

Demà tornarem a anar a la ciutat i comprarem cosetes a un supermercat que ens han dit. Anirem amb la Mònica,  una de les voluntàries d'Estats Units. Muntarem una mica de rebost a la guarderia per dies famulencs. Perquè ahir van passar coses a casa de les hermanites...
Vam arribar abans que ningú i estàvem esperant a que vingués la Hermanita, però la Patri tenia massa gana i no es podia esperar a l'hora de sopar. Va decidir buscar per dins d'un armariet i va trobar una capsa d'avena en pols. Se'n va começar a menjar a cullerades i de sobte va entrar la Hermanita i... SUSTO!!! Tot tirat per dins del'armari i corrent a seure dissimuladament a la cadira com si no hagués passat res. No sabem si ho va veure o ens vam salvar pels pèls. 
Després ho vam recollir quan no mirava i a l'hora de sopar vam veure el futbol.

Aquest matí un gos casi mossega a la Lara per anar-lo a acariciar, li fa molta peneta perquè sempre està trist i amb gana però no se li tornarà a acostar, en buscarà de més afectuosos. 
Els dies passen ràpid i cada vegada agafem més carinyo a les nenes, costarà despedir-se d'elles. 


5 comentarios:

  1. Hola preciositas como estais? y la nena que han operado?mira que bien que estivierais pendientes de ella,seguro todo saldra bien, Patri portate bien hija, que las hermans aeguro tienen todo controlado, cuando escasea, pues imaginate,pensar que os viene bien para la silueta.
    En las fotos estais esplendidas y las nenas tienen unas caritas guapisimas, de bondad y de resignacion, eso es todo lo que tienen y ahora a vosotras
    un besito muy fuerte

    ResponderEliminar
  2. Guapisimas
    Las fotos nos han gustado mucho y nos alegramos que os alargen las vacaciones,portaros bien con las hermanitas.
    Lo de comprar provisiones en la ciudad es buena idea evitara que hagais travesuras jejejeeee...
    Darles mucho cariño a las nenas y endeñarles muchas cosas.
    Muchos besos a las tres.

    ResponderEliminar
  3. Holaa holaa,Lleig el nom "chuño", lleig l'aspecte, però molt bé l'experiencia gastronòmica encara que no agradi. No vull ni pensar si arribo a anar jo amb aquest mosquits a horas d'ara estaria a l'U.C.I. Quand compreu previsions no us oblideu de alguna "xuxe", ja saps Lau que son imprescindibles per vetllades nocturnas. Ah Patri maca, mes val un SUSTO que no pas gana. Important, no oblideu ques es molt perillos tocar animals, us podan mossegar i transmetre malalties. Estarem amb contacta mosqueteras. Molts petons.

    ResponderEliminar
  4. Celebrem que us aneu entenent cada cop millor amb les nenes. Amb els mosquits, però, no caldria intimar tant. Ni amb els gossos, Lara. Ja estaves avisada: evita tocar-los. Procureu tenir sempre algunes provisions pels moments que no pugueu soportar la dieta, però no saquejeu a les pobres monges, ja fan prou. Molts petons, precioses.

    ResponderEliminar
  5. Que passa nenis això dels mosquits i les mosques rayyyy mata mosques Del menjar ja és més proocupant si no us veuen les germanetes me...lo...llevo jajajaj noooooooooooo és broma. Ah no us queixareu del menjar tan apetitós que us ha posat per menjar les patates ... pota negra mai millor dit
    Un petonet per a les tres i un d'especial per a la pocha

    ResponderEliminar