lunes, 1 de agosto de 2011

PROBA SUPERADA

Parlarem de divendres...

Com de costum, van faltar força nens dels que s'havien inscrit i en van aparèixer d'altres del no res. En total van ser uns 20 de petits  i uns 40 de grans.
Els de kinder (4-6 anys) van anar a fer un partidet amb la Patri.
Els mitjans (7-10 anys) amb la Laura. Els equips van ser el Barça contra l'Argentina (evidentment va guanyar el Barça).
Els grans 11-16 anys) van anar a fer mal amb la Lara. Van sortir 4 equips; Barcelona, Real Madrid, La raza, i Los Punsadores. En aquest cas va guanyar la Raza, que ara es volen canviar el nom pel de Tamborada A. 

En general tots s'ho van passar molt bé. Els petits van acabar els partits en una horeta però els grans van estar dues. Per causa de dicusions, organització i tot vam perdre bastant de temps. A la Lara de poc no li agafa un atac de nervis per diversos factors; eren molts, 4 equips diferents per controlar, el camp gegant, altres nens de fora que anaven entrant i sortint quan volien, i les conegudes discussions i "piques" dels adolescents entre equips on s'havia de posar ordre amb algun crit. Sort d'un àrbitre voluntari que la va ajudar molt.

Finalment vam poder pitar un final i hi va haver guanyadores i guanyadors ben contents a cada categoria. Ara estan esperant el premi, que els hem dit que els el donarem al final de tots els tornejos. Algú té alguna idea del que els hi podríem donar? Se'ns passen algunes coses pel cap però ens agradarien més idees. 

Aquest cap de setmana ens ho hem passat força bé. Vam poder fer una mica de vida nocturna per la ciutat i diumenge vam veure el tradicional ball del Tincu.Que per cert, estem aprenent alguns passos perquè aquest dissabte ens tocarà ballar-lo, amb vestimenta inclosa i tot! Ja penjarem alguna foto i explicarem què tal. Per ara, encara ens falten hores de pràctica que no sabem d'on treure-les. El dia 6 és la festa nacional d'aquí, esperem passar-ho molt bé i aprendre moltes coses.

Un altre apunt important és que estem a punt d'acabar de pintar la biblioteca, creiem que demà serà finitto! Ah, i per dimecres ja podem despertar bé les neurones matemàtiques perquè ens han demanat que fem classes de mates a primària i... secundària! Algú ho passarà malament... 

Us tindrem al cas per si necessitem ajudes a l'últim moment! Gràcies seguidors/es!

1 comentario:

  1. Jajaja, Lara, te tocó "bailar con la más fea". 40 monstres de 11 a 16 anys, buff... Tenir un germà d'aquesta edat t'haurà ajudat a superar la prova, al menys ja saps de quin peu calcen.
    El premi... jo voto per la samarreta del Barça, segur que la teniu a la llista. No és gaire original però per a ells seria genial tenir aquest record de la vostra estada.
    Ànim amb les mates, això també està superat. Penseu que ells han d'aprendre allò que vosaltres només heu de recordar, és com anar en bicicleta.
    Felicitats pel primes mes. Les fotos no enganyen, us ho sabeu muntar bé. Sou tremendes.
    Molts petons, supergirls.

    ResponderEliminar