martes, 16 de agosto de 2011

ÈXITS ESTELARS

Després del triomf de les truites de patates i el gazpacho... arriba l'estrellazo de la paella, nòvament batejada com a: Arròs a la Mosquetera. El cas és que sense bons estris culinaris, un bon arròs i les dimensions adequades... ens ha sortit una "paella" desastrosa. Es podien empastar forats de la paret, alguns grans estaven desfets, d'altres crus, gust a pastilla de caldo, tot el suc escampat pels fogons per culpa d'un FORAT a la cassola... Esplèndit tot plegat! I el millor de tot és que n'hi ha per dues setmanes, no passarem gana (i els pollitos tampoc). 

Una altra notícia de la mateixa magnitud és que la càmara de la Lara fa l'idiota. Creiem que està passant els seus últims dies... Li farem un funeral de categoria!
Però no tot són desgràcies! Aquest cap de setmana vam anar a Villa Tunari i ens ho vam passar molt bé! Tot i que vam passar bastanta gana perquè no portàvem prou money a sobre.
Només arribar ens vam banyar a la piscina de l'hostal perquè la temperatura era una cosa espectacular; d'aquelles que surts de la dutxa d'aigua freda suant. 
Al dia següent vam anar pel matí al parque Machia, on vam veure 0 lloros, 1 mico batejat com a Mono Manel, un os festejant el seu dinar, formigues molt treballadores, una oruga i poca cosa més. Bàsicament molta i molt variada vegetació.
A la tarda ens vam apropar fins al Puerto San Francisco i vam poder fer una volteta amb barca pel riu amb un home molt simpàtic.


El mèrit més important de tots? No ens hem perdut! Comencem a dominar el tema de preguntar a tothom i fer només la meitat del que ens diuen perquè la resta de la informació és errònia.

Diumenge ens vam llevar aviat i vam agafar el bus de les 8:30 per poder arribar a l'hora de dinar a Cochabamba i a les 4 de la tarda a veure el partit del Barça-Madrid en un bar amb grata companyia de la terra. Com vam patir...




Més informació important! Després de 2 mesos... la Laura i la Lara han trobat "nocilla"!! I ben bona! Ens acompanyarà els pocs dies que ens queden d'estar per aquí.

Ahir a la tarda vam poder fer el partit de beisbol després de l'hora de jocs, i per variar, va ser tot un èxit de presents. Potser van venir quasi la meitat... però ens ho vam passar molt bé! Llàstima de la tempesta de sorra que s'anava aixecant de tant en tant per la ventolera. 

I per despedir-nos, us diem que marxem a la Paz 5 dies! Així que ens veiem a la tornada i esperem que vagi tot genial i no tinguem cap entrebanc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario