domingo, 26 de junio de 2011

COMPTE ENRERE

Queden hores comptades...Cada dia que passa som més conscients del que ens ve a sobre! Comptem les setmanes, els dies, les hores i fins i tot els minuts. Ens n'adonem que només queden dos dies per marxar. Quins nervis!! Ara sí que tot són compres, bosses, maletes, corredisses i també acomiadaments. 

Els dies passen entre dinars familiars, sopars amb amics, festes amb els de la feina, trucades de telèfon d'aquells que fa dies que no veus, comentaris pel facebook desitjat-nos bona sort...

Ara comença a ser tot de veritat. Ara és hora de fer maletes, ultimar compres i tancar-ho tot per emprendre aquesta gran aventura. Què se sent quan has de marxar dos mesos a l'altra punta del món? Doncs és un sentiment contradictori; en els primers moments sents ganes infinites de marxar com més aviat millor, saps que t'esperen uns mesos inoblidables, plens d'emocions i grans aprenentatges que no pots deixar escapar. 
D'altra banda, quan s'acosta el dia de partida veus que deixes una part molt important de la teva vida que són la família i els amics, la gent propera que t'estima. Els trobarem molt a faltar! Són emocions contradictòries que es complementen i que formen part del viatge. En fi.. s'ha de passar per tot això !!

 
També hem de dir que ja tenim fetes unes samarretes que durem les tres durant aquests dos mesos (gràcies Sebas i Lara!) I aquest és el resultat de tantes propostes i retocs photoshopics! 


A més... hem de dir que ja ens hem graduat!! Ja som mestres!!! Gràcies, gràcies... ens ha costat molt esforç i moltes hores de bar (entre ocupades nocturnes a la universitat fins les 11 de la nit). 


Us deixem que el vol ja surt amb destí a Bolívia!!! Fent una volteta cap a Roma, Buenos Aires, Santa Cruz i finalment.. Cochabamba!!!
Abraçades per tothom!! La propera publicació la farem des d'allà!!

1 comentario:

  1. "Uno para todos y todos para uno"
    Estem tots amb vosaltres, una part nostra emprendrà el vol demà cap a Bolivia i us acompanyarà durant aquests dos mesos.
    La part que es queda aquí esperarà impacient els vostres comentaris. Aquesta ha de ser la porta oberta a les vivències que anireu experimentant. És molt important per nosaltres que ens aneu mostrant el que hi ha a l'altre costat.
    Sort, Mosqueteras!

    ResponderEliminar